//
Loed praegu...
Ehitus ja teedeehitus / Construction and Road Construction

Bernardo Caicedo. Geotechnics of Roads : Fundamentals. CRC Press, 2019

Tegemist on raamatuga geotehnoloogia alustõdedest.

Kaasaegsed lähenemisviisid teede projekteerimisele ja geotehnoloogia tehnika areng pakuvad pidevalt uusi tehnilisi lahendusi. Uued lahendused toovad kaasa uued nõudmised teede ehitamisel ja kõik see eeldab põhjalikku arusaamist materjalide käitumisest erinevates ilmastiku tingimustes, kokkupuutes vee ja soojusega, erineva pinnaste puhul jne. Autor kirjeldab ja seletab põhjalikult uusi lahendusi ja nõudmisi, mis on kasutusel teedeehituses.

Kasulik lugemismaterjal inseneridele ja üliõpilastele ehituse ja geotehnoloogia valdkonnas.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused