Hoonete ehitus

Akhtar Surahyo “Concrete Construction : Practical Problems and Solutions”, 2019

Raamat on 2002. aastal välja antud raamatu põhjalik uuendus, mis sisaldab viiteid Kanada, Ameerika ja Euroopa standarditele. Lisandunud on peatükk kvaliteedikontrolli meetodite ja betoonehitise kvaliteedi tagasmise kohta. Raamatu esimeses osas antakse ülevaade tavalise ja mitmesuguste töödeldud betoonide kohta ning tutvustatakse nede füüsikalisi omadusi. Teine osa toob esile betooni peamised halvenemise põhjused ning materjali kaitsmise erinevad meetodid. Betooni omaduste halvenemine on tingitud valest materjali valikust, ehitusmeetoditest, keemilistest rünnakutest, korrosiooniprobleemidest jne.

Iga peatüki lõpus on ulatuslikud viited standarditele ja ehitussektorile kriitilise tähtsusega raamatutele ja ajakirjadele.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

 

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv