Tootmine ja tootmiskorraldus

“Green Production Strategies for Sustainability”, 2018

Raamatus tutvustatakse rohelist tootmist – äristrateegiat, mis keskendub kasumlikkusele keskkonnasõbralike tööprotsesside kaudu.

Tootmisprotsessis tekitavad ettevõtted reostust ja keskkonnale kahjulikke jäätmeid, seetõttu on roheline tootmine muutunud väärtuslikuks empiirilise uuringu teemaks. Raamatus uuritakse põhjalikumalt ka ettevõtete sotsiaalse vastutuse teemat, keskkonnategevuse tulemuslikkust ja rohelist jätkusuutlikku tarneketti.

Raamat on mõeldud professionaalidele, üliõpilastele ja teadlastele operatsioonide juhtimise sellistest valdkondadest nagu juhtimisteadus, tootmise juhtimine, tarneketi juhtimine, keskkonnaohje ja jätkusuutlikkus.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

 

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv