Tootmine ja tootmiskorraldus

Nigel Slack, Alistair Brandon-Jones “Operations Management”, 2019

Raamatu eessõnas on kirjas, et tootmisjuhtimine on igal pool– iga kord kui kasutad mingit teenust või ostad midagi, kasutad sa tootmisjuhtide poolt loodut; tootmisjuhtimine on oluline – efektiivne operatsioonide juhtimine tõstab organisatsiooni efektiivsust ja parandab klienditeeninduse kvaliteeti.

Raamat on hästi struktureeritud, käsitletakse kõiki tootmisjuhtimise protsesse ja on mõeldud bakalaureuse- ja magistritaseme üliõpilastele ning kõigile teenuste ja toodete loomisest huvitatuile. Kõiki teemasid on illustreeritud juhtumiuuringute ja lühikeste näidetega reaalsest elust ning iga peatüki lõpus on harjutusülesanded.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

 

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv