//
Loed praegu...
Tootmine ja tootmiskorraldus/ Production and Production Management

Nigel Slack, Alistair Brandon-Jones. Operations Management. Pearson, 2019

Raamatu eessõnas on kirjas, et tootmisjuhtimine on igal pool– iga kord kui kasutad mingit teenust või ostad midagi, kasutad sa tootmisjuhtide poolt loodut; tootmisjuhtimine on oluline – efektiivne operatsioonide juhtimine tõstab organisatsiooni efektiivsust ja parandab klienditeeninduse kvaliteeti.

Raamat on hästi struktureeritud, käsitletakse kõiki tootmisjuhtimise protsesse ja on mõeldud bakalaureuse- ja magistritaseme üliõpilastele ning kõigile teenuste ja toodete loomisest huvitatuile. Kõiki teemasid on illustreeritud juhtumiuuringute ja lühikeste näidetega reaalsest elust ning iga peatüki lõpus on harjutusülesanded.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused