Tootmine ja tootmiskorraldus, Transport ja logistika

Ray R. Venkataraman, Jeffrey K. Pinto “Operations Management : Managing Global Supply Chains”, 2019

Tegemist on kõrgkooliõpikuga operatsioonide juhtimisest lähtudes tarneketi juhtimise ülemaailmsest perspektiivist. Raamatus keskendutakse jätkusuutlikkusele, näidates üliõpilastele, et operatsioonide juhtimise efektiivsus on jätkusuutliku kasumlikkuse allikaks. Operatsioonide juhtimine eeldab kogu organisatsiooni ümbermõtestamist ja varade väärtuse ülevaatamist kogu tarneketi ulatuses nii sisemiselt kui väliselt st kogu ettevõtte toimimisfilosoofia ülevaatamist.
Lähenemine teemadele on põhjalik, juhtimisalane ja ettevõtlusele orienteeritud, juurde on lisatud juhtumiuuringud, näiteid lahendatud probleemidest ja kontrollülesanded teadmiste kontrollimiseks.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

 

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv