//
Loed praegu...
Masinaehitus, elektri- ja robotitehnika / Mechanical, Robotics and Electrical Engineering

Disaster Robotics : Results from the ImPACT Tough Robotics Challenge. Springer, 2019

Raamatus tutvustatakse katastroofide robootikat. Valdkonda, mis on loodusõnnetuste ja inimtegevustest tingitud katastroofide ajal väga asjakohane.

Raamatus pakutakse informatsiooni teadlastele, inseneridele ja praktikutele ohutuse, turvalisuse, päästetöö, erinevate käitiste, tööstusettevõtete ja infrastruktuuri hoolduse valdkondades. Tutvustatakse lähemalt erinevaid projekte, robotite süsteeme ja eksperimente.

Materjalid põhinevad Jaapani valituse poolt toetatud riiklikul projektil ImPACT-TRC, mis keskendus uuringutele ja roboti tehnoloogiate alastele arengutele hädaolukordadele reageerimise, katastroofiabi ja kahju ennetamise valdkondades.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused