//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Clio Padovani and Paul Whittaker. Sustainability and the Social Fabric : Europa’s New Textile Industries. Bloomsbury Academic, 2019

Raamatus esitletakse kuute Euroopa Liidu poolt rahastatud uuringut aastatest 2008 kuni 2016. Need pärinevad erinevatelt disainiettevõtjatelt, käsitöölistelt ja tekstiiliettevõtetelt üle kogu Euroopa. Uuringu eesmärgiks oli pakkuda välja uusi kriitiliste kommentaaridega ärimudeleid.

Autorid on tähelepanu pööranud just tööstuse suhetele kogukondadega ja uurinud, kuidas tekstiiliettevõtted on üle saanud 2008. aasta majanduslangusest ja loovalt reageerides nihutanud oma fookuse sotsiaalsele kaasatusele ja jätkusuutlikkusele.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

 

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused