//
Loed praegu...
Logistika ja transport / Logistics and transport

Peter White. Public Transport : its Planning, Management and Operation. Routledge, 2017

Raamat pakub laialdast ülevaadet ühistranspordisüsteemide juhtimisest ja poliitikast. Kaetud on bussi, raudtee-, metroo-, siselennu- ja taksoliiklus. Lisaks linnasüsteemidega seotud küsimustele keskenduvad konkreetsed peatükid ka maapiirkonna ühistranspordi ja kaugliinidega seotud probleemidele. Kokkuvõtvas peatükis on arutluse all pika perspektiiviga poliitilised elanikkonna geograafilist liikumist puudutavad küsimused. Andmed, mille pinnalt tehakse järeldusi ja soovitusi, pärinevad Suurbritannias tehtud uuringutel. Järeldused on kohaldatavad riikidele, kus rahvastikutihedus ja elanike keskmine sissetulek on Inglismaaga sarnane.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused