Juhtimine ja turundus

Jim Stovall “Tulemuslikkuse kunst : sinu konkurentsieelis”, 2019

Raamatus „Tulemuslikkuse kunst” aitab autor luua visiooni, milliseid samme teha, , kuidas jõuda maksimaalse tulemuslikkuseni. Raamatust leiab ideid, kuidas defineerida edu endale sobival moel, avastada enda missioon ning oma mõtteid ja nägemusi paremini ellu viia, kasutada oma sisemist jõudu olulistes valdkondades nagu motivatsioon, suhtlemine ja teostus.

“Elu on suurepärane, uhke ja imeline, aga mitte õiglane. Me ei saa alati elult seda, mida tahame. Ei saa alati seda, mida vajame. Ei saa alati seda, mida väärime. Ja me ei saa isega seda, mille oleme ära teeninud. Aga paratamatult ja eksimatult saame alati täpselt seda, mida elult ootame. Su saatus on ootel.”

Autor on välja andnud üle 30 raamatu, kirjutanud lugematu arvu artikleid ja olnud pikaaegne koolitaja. Steve Forbes on pidanud teda üheks meie ajastu erakordseimaks isiksuseks.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv