Psühholoogia ja pedagoogika

Saara Kinnunen “Eluga rahul : kuidas vabaneda minevikutaagast”, 2019

Sotsiaalpsühholoog, psühhoterapeut, filosoofia ja riigiteaduste magister Saara Kinnunen ütleb sissejuhatuses, et raamatus on ta püüdnud ühendada psühholoogia teadust, psühhoteraapia praktikat ja piiblikohast hingehoidu. Kinnunen viib meid uurimisretkele inimese elu seaduspärasustesse. Teoreetilisteks suunisteks on seejuures Freudi õpetus lapsepõlve tähtsusest, psühhodünaamikateooria, Erik Eriksoni mõtted inimese arenguetappidest, kiindumusteooria, süsteemine ja kognitiivne psühhoteraapia ning risstiusu suuniste raamistik.

Raamatus otsitakse vastuseid, kuidas leppida oma eluga ja jaksata edasi tegutseda; kuidas uurida välja, kust jõu kuhtumine ähvardab; kuidas jõuda kokkuleppele iseendaga ja elada nii, et valusast minevikust saaks edasiviiv jõud.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

 

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv