//
Loed praegu...
Majandus ja juhtimine / Economy and Management

Juhi käsiraamat : Silmapaistva liidri 17 oskust. Äripäev, 2019

Tegemist on käepäraseid nõuandeid ja konkreetseid juhtnööre pakkuva kompaktse käsiraamatuga, mis põhineb Harvard Business Review´ autorite klassikaks saanud artiklitel, uuringutel ja uutel veel kujunemisjärgus ideedel.

Soblik lugemismaterjal neile, kel selge eesmärk saada paremaks juhiks ja liidriks ning neile, kes soovivad oma arengusse investeerida ja sellega aidata kaasa oma ettevõtte uuendamisele ja arendamisele.

Raamat on jagatud viide ossa, mis kõik lõpevad teemat kokkuvõtvate ja loetut praktikasse rakendada aitavate põhipunktide ja tegevusjuhistega. Lisaks on raamatu lõpus põhjalik kasutatud kirjanduse loetelu.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused