//
Loed praegu...
Majandus ja juhtimine / Economy and Management

Algis Perens. Praktiline projektijuhtimine. OÜ HBP Koolitus, 2019

Projekte on ellu viidud läbi aegade. Projektijuhtimist kasutati kindlasti nii püramiidide kui ka Hiina müüri ehitamisel. Raamatu „Praktiline projektijuhtimine“ eesmärk on anda ülevaade projektijuhtimise praegustest suundumustest. Raamat annab ülevaate projektide algatamisest, kavandamisest, teostamisest ja jälgimisest. Kasulikke näpunäiteid leiab nii algaja kui kogenud projektijuht ja projektijuhtimist õppiv tudeng või õpilane.

Projektijuhtimine ei ole raketiteadus ja me saame hakkama ka ilma põhjalikke teoreetiliste teadmisteta. Piisab pealehakkamisest ja loogilisest mõtlemisest. Kui soovite projekte senisest efektiivsemalt planeerida ja ellu viia, siis on see raamat just teile.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused