Teedeehitus

“The Roles of Accelerated Pavement Testing in Pavement Sustainability : Engineering, Environment, and Economics”, 2016

Käesolevas konverentsikogumikus on kokku võetud viimased edusammud APT (Accelerated Pavement Testing – kiirendatud teekatendi testimine) valdkonnas. Tegemist on tehnikaga, mida kasutatakse täismõõtmetes teede jõudluse kiirendatud korras hindamiseks. Keskkonna ja liikluse kahjulike mõjude hindamine võib välitingimustes võtta aastaid. APT tehnika kasutab spetsiaalseid testimisseadmeid, et stimuleerida kõiki neid efekte lühema aja jooksul.

Käesolev konverents toimus 2016. aastal San Joses, Costa Ricas ja seal tutvustati uusimaid vastava teema uurimistulemusi. Tegemist on asjakohase ressursiga materjaliteadlastele ja inseneridele, keda huvitab teede konstruktsiooni toimivuse määramine kiiresti st mõne nädala või kuu jooksul.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

 

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv