//
Loed praegu...
Ehitus ja teedeehitus / Construction and Road Construction

The Roles of Accelerated Pavement Testing in Pavement Sustainability: Engineering, Environment, and Economics. Springer, 2016

Käesolevas konverentsikogumikus on kokku võetud viimased edusammud APT (Accelerated Pavement Testing – kiirendatud teekatendi testimine) valdkonnas. Tegemist on tehnikaga, mida kasutatakse täismõõtmetes teede jõudluse kiirendatud korras hindamiseks. Keskkonna ja liikluse kahjulike mõjude hindamine võib välitingimustes võtta aastaid. APT tehnika kasutab spetsiaalseid testimisseadmeid, et stimuleerida kõiki neid efekte lühema aja jooksul.

Käesolev konverents toimus 2016. aastal San Joses, Costa Ricas ja seal tutvustati uusimaid vastava teema uurimistulemusi. Tegemist on asjakohase ressursiga materjaliteadlastele ja inseneridele, keda huvitab teede konstruktsiooni toimivuse määramine kiiresti st mõne nädala või kuu jooksul.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Please follow and like us:

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com