//
Loed praegu...
Ehitus ja teedeehitus / Construction and Road Construction

Ehitushanke kulukontroll. ET Infokeskuse AS, 2019

Raamat tutvustab ehitushanke kulukontrolli kontseptsioone ja hanke eri etappidega seotud põhimõtteid ning protseduure tellija ja töövõtja vaatenurgast. Ehitushankel on palju eri eesmärke, mis võivad olla seotud kvaliteedi, kalenderplaani, ohutuse, tervislikkuse, kasutatavuse ja keskkonnakaitsega. Kõiki neid aspekte hinnatakse ja võrreldakse maksumuse alusel. Kulude juhtimine ja kontroll on ehitushanke oluline osa. Kulukontroll toimub hanke kavandamisetapis, ehituse ajal ja täite-eelarvena pärast projekti valmimist.
Ehitushankes osalejad peavad mõistma, millest kulud tulenevad. Alles siis saab arvutusi täielikult kasutada tehtavate otsuste toetuseks. Kulude kontroll rõhutab hankega seotud erinevate osapoolte ühiste eesmärkide olulisust.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Please follow and like us:

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com