Majandus ja finantsid

H. Kent Baker, Vesa Puttonen “Orienteerumine investeeringute miiniväljal : praktilised nõuanded vigade, eelarvamuste ja lõksude vältimiseks”, 2020

Käesoleva raamatu eesmärk on anda oskusi investoritele oma finantstegevuses, aidata neil märgata ja vältida enamlevinud investeerimisvigu, käitumislikke eelarvamusi ja lõkse, mis ahvatlevad vigu tegema, mõjutavad otsustusvõimet ja kahandavad vara.

Vigade tegemine on küll osa õppeprotsessist, kuid vigade kordamisel võidakse tähelepanuta jätta see, mida ollakse õppinud. Raamatus analüüsitaksegi investeerimislõkse, mille kohta tuuakse praktilisi näiteid kogu maailmast ja jagatakse teadmisi, kuidas kahjusid leevendada ja rõhutatakse eeltöö tegemise tähtsust investeerimiprotsessis.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv