//
Loed praegu...
Ehitus ja teedeehitus / Construction and Road Construction

Ehitustööde kulud 2020 : tööjõukulud ja tootlus – uusehitus ja remont. Infokeskuse, 2020

Raamat on mõeldud ehitustööde kavandajatele, objektiinseneridele ja objektijuhtidele. Selle abil saab lihtsustada ehitusobjekti ajagraafikute ja ehitustööde kavandamist. Samuti sobib materjal õppeotstarbeks ehituserialade üliõpilastele.

Väljaandesse on koondatud vastavalt Soome Talo 2000 liigitusele Ratu ehitustööde ja materjalide kuluandmed. Ehitustööde tootlus on esitatud ligikaudselt ja rühmitatud tööliikide kaupa. Iga tööliigi puhul on esitatud kõrvuti kuluandmed uusehitusele ja remondile.
Raamatusse on koondatud tavapärased tööd elamuehituses ja oluline osa äri- ja büroohoonete tööliikidest.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused