//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Javier Mozas. The Office on the Grass : The Evolution of the Workplace. a+t architecture publishers, 2017

Digiajastul on kontori mõiste muutunud, sest kontor võib olla ju kõikjal, ilma kindla ruumi ja ajata. Töötada saab igal pool ja kõike saab teha igal ajal. Caruso st John Arhitects arhitekt Javier Mozas annab ülevaate viimase 100 aasta töökeskkonna ajaloost ja üritab määratelda tänapäevase kontori iseloomu erinevate hoonete näitel.

Raamat on rikkalikult illustreeritud, paljude jooniste ja fotodega. Lõppu on lisatud illustreeritud sõnastik, mis sisaldab olulisi projekte ja ajajoont viimaste aastate kõige olulisemate töökeskkonda puudutavate uuendustega.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused