Majandus ja finantsid

Kristjan Liivamägi, Tõnn Talpsepp, Tarvo Vaarmets “Rahaedu põhimõtted : kuidas haarata kontroll oma rahasjade üle ja saavutada rahaline vabadus”, 2020

Teekond rahalise eduni sisaldab paratamatult tõuse ja mõõnasid. Kõige olulisem on seejuures sihti silme ees hoida ja võtta ise vastutus oma rahaasjade korraldamisel. Rahaliste otsuste tegemise juures aitab käesolev raamat, pakkudes infot ning abi arvutuste tegemisel ja pangatoodete, kinnisvara ja investeeringute valikul. Raha on hea meelega sinu abimees, sõber, kui sa temasse hästi suhtud ning temaga oskuslikult käitud.

Raamatu on kirjutatanud eesti autorid eesti lugejale, keskendudes seega just Eesti oludele. Autoreid seob ühine kirg rahanduse vastu: nad on pikaajalise kogemuse ja doktorikraadiga investorid, õppejõud ning investorite käitumise uurijad, kelle auhinnatud teadustööd on avaldatud rahvusvahelistes rahandusalastes tippteadusajakirjades.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv