Arhitektuur ja kunst

August E. Komendant “18 aastat arhitekt Louis I. Kahniga”, 2019

Eesti-Ameerika ehitusinsener August Komendandi mälestused koostööst Eestist pärit maailmakuulsa arhitekti Louis Kahniga. Komendandi mälestused on pea pool sajandit vanad, kuid on endiselt aktuaalsed. Tolleaegseid olusid ja konteksti aitavad lähemale tuua arhitektuuriajaloolase Carl-Dag Lige kommentaarid, mis on lisatud originaalteksti juurde allmärkustena.

Nagu Komendant eessõnas ütleb, püüab ta võimalikult avatult ja ausalt tutvustada Kahni filosoofiat, õpetusmeetodeid, probleeme, vigu ja õnnestumisi analüüsides Kahni tegevust ja oma rolli tema saavutustes.

Raamatus on rikkalikult fotosid ja jooniseid Kahni ja Komendandi 1956-1974 aastatel valminud ühisprojektidest.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv