Juhtimine ja turundus

Ketlin Kasak “Kuidas värvata ja hoida parimaid inimesi?”, 2020

Tegemist on juhtidele mõeldud raamatuga toetamaks nende mõtteid ja otsuseid personalivaldkonnas. Raamatust saad selguse, mismoodi töötab uue maailma värbamine ja personalijuhtimine, kuidas kiiresti muutuvate põhitõdedega kaasa minna ning milliseid uusi strateegiaid kasutusele võtta, et kogu äritegevus oleks jätkuvalt edukas ja kasumlik.

Kõik raamatusse kogutud strateegiad, lähenemised, meetodid ja arvamused põhinevad autori sõnul tema enda isiklikel kogemustel.

Ketlin Kasak toob välja ka kõige olulisima nüansi raamatust – milleks on põhimõtte, et raha üksinda ei tee õnnelikuks. Ainult palk ei meelita talente valima sinu organisatsiooni, vaja on midagi enamat, strateegilisemat ja terviklikumat.

Raamat annab piisavalt mõtteainet, ideid ja selgitusi, kuidas juhtida ja värvata personali uue maailma põhimõtete järgi.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv