Hoonete ehitus

Väino Rajangu “Ehituseelsest bürokraatiast Tallinnas : Eesti haldusjuhtimise praktikast”, 2020

Väino Rajangu avab oma dokumentaaljutustuses Tallinna ja riigi tasandil toimuva ehituseelse bürokraatia ühe kinnistu (Nafta 6a) arendussoovide näitel. Autor oli antud hooneühistu, mille arendamise ebaedukas menetelemisprotsess kestis 19 aasta,  pikaaegne juhatuse esimees ja töötas kaks valimisperioodi Tallinna Tehnikaülikoolis haldusjuhte ettevalmistava teaduskonna dekaanina.

Jutustus püüab näidata, kuidas Tallinnas ehituse eelse asjaajamise masinavärk logiseb.

Väljaanne on mõeldud laiale lugejateringile, kuid eriti võib see huvitada kinnisvaraarendajaid, haldusjuhte, projekteerijaid, arhitekte, ehitajaid ja üliõpilasi, aga ka poliitikuid ja ametnikke, kes osalevad ehituse valdkonna õigusloomes ja praktikas.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv