Majandus ja finantsid

James Montier “Käitumusliku investeerimise taskuraamat : kuidas mitte olla iseenda suurim vaenlane”, 2020

Nagu ütleb käitumispsühholoog James Montier, investeerimisedu algab iseenda tundmisest ja kui sa ei kontrolli oma psühholoogiat, siis pole lootustki, et kontrollid oma investeeringuid. Montier õpetab, kuidas kiirelt ja efektiivselt võita investori kõige armutumaid vaenlasi – eelarvamusi, emotsioone ja liigset enesekindlust.

Siin raamatus toodud näited elust enesest selgitavad humoorikalt ja huvitavalt, kuidas käitumuslikud eripärad madalama tootluse või üha priskema kontoni viivad. Sõna saavad ka investeerimismaailma tuntud näod, kes on püüdnud juurutada investeerimisprotsesse, mille abil käitumuslikke eksimusi minimeerida.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv