//
Loed praegu...
Kinnisvara korrashoid / Facilities Management

Kinnisvara korrashoid : käsiraamat. Professor Karl Õigeri Stipendiumifond, 2020

Käsiraamatus jagatakse teadmisi eelkõige kinnisvara omanikele ja kasutajatele, korrashoidjatele, ehitusinseneridele, aga ka vastava eriala üliõpilastele. Ehk raamat inimesele, kes ühiskonnas eelkõige olmetasandil puutub kokku kinnisvaraga ning oma tegevusega mõjutab kinnisvarakeskkonna kujunemist.

Raamatu eesmärgiks on anda ülevaade vajalike erialaspetsialistide poolt osutatavatest teenustest ja kaasnevatest administratiivsetest tegevustest. Nende spetsialistide tegevus põhineb kinnisvara omanike soovidel, võimalustel ja huvidel ning nad abistavad ja nõustavad omanikku otsuste tegemisel ja nende elluviimise tagamisel.

Vaata e-kataloogist ESTER raamatu saadavust

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused