//
Loed praegu...
Majandus ja juhtimine / Economy and Management

Mike Michalowicz. Kasum esimesena : muuda oma ettevõte raha neelavast koletisest rahamasinaks. FTE kirjastus, 2020

Tegemist on ettevõtjatele ja väikeettevõtluse konsultantidele mõeldud praktilise raamatuga sellest, kuidas oma ettevõtte kasumlikkust suurendada. Raamatust leiab suurepäraseid, kergesti rakendatavaid, nutikaid ja tõhusaid ideid pankrotti mineku vältimiseks.

Michalowiczi pakutud „kasum esimesena“ süsteem kasutab raamatupidamises käitumispsühholoogia võtteid ja pöörab raamatupidamisvalemi “Müügitulu – kulud = kasum” ümber valemiks “Müügitulu – kasum = kulud”. Tõestab, et kasumit ei tohi kohelda teisejärgulisena ning kasvust vähem tähtsana, sest see toob kaasa su ettevõte huku.

Meelelahutuslikus vormis ja otsekoheselt kirjutatud praktiline tööriistakomplekt kõikidele ettevõtjatele.

Vaata e-kataloogist ESTER raamatu saadavust

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused