Majandus ja finantsid

Christopher H. Browne “Väärtusinvestori taskuraamat”, 2020

Teadlikud investeerimisotsused avaldad elus suurt mõju. Sellega võib endale tagada muretu pensionipõlve, saata lapsed ülikooli ja saavutada finantsvabaduse, et teha teoks kõiksuguseid unistusi. Mõistlik investeerimine, mis on kirjutatud väärtusinvesteeringute kunsti ja teaduse põhitõdedesse, pole mingi tuumafüüsika. See nõuab veidi arusaamist mõningatest põhitõdedest, mis on mõistetavad igale keskmisele intelligentsele inimesele.

Miks on siis väärtuspõhine investeerimine nõnda ebatavaline? Browne kahtlustab, et küsimus on temperamendis. Turu kapriise arvestades ei saa kunagi ette näha, kas aktsia väärtust hakatakse tunnistama nädala, kuu või aastate pärast. Paljudel pole aga sellist kannatust. Ihatakse kiiret meelehead või teiste heakskiitu. Kuid just enamuse kõhklus loob vähemusele võimaluse.
„Väärtusinvestori taskuraamat“ on suurepärane teejuht, mis teeb väärtusinvesteerimise põhimõtted puust ja punaseks. Oma ala tõelise praktiku poolt kirja pandud ajatu klassika selgitab, kuidas aktsiate väärtust hinnata ning selle põhjal oma lopsakat portfelli üles ehitada.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv