Juhtimine ja turundus

Rasmus Hougaard, Jacqueline Carter “Juhi mõtteviis : kuidas iseennast, oma inimesi ja organisatsiooni erakordsete tulemusteni juhtida”, 2020

Raamatus pakutakse lihtsaid strateegilisi lahendusi, kuidas ärimaailmas paremini keskenduda, rahu säilitada ja pea külm hoida.
Hougaard ja Carter pööravad segi kõik senised juhtimiskäsitlused ning vaatavad teemat värske ja sügavalt inimliku pilguga. Nad selgitavad, kuidas kasvatada õnnetundest, tähendusrikkusest, julgusest ja põhimõttekindlusest laetud töökultuuri, milles pole lämmataval egotsentrilisusel ja ebapädeval riskivalmidusel mingit kohta.

Raamat on mõeldud kõigile – endistele, praegustele ja tulevastele – juhtidele, kes vajavad julgustust, et oma ettevõtet meeleteadlikkuse (M), isetuse (I) ja kaastunde (K) vaimus juhtida (nn MIK-juhtimine).

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv