Arhitektuur ja kunst

Karin Hallas-Murula “Rein Murula Arhitektuuribüroo : projektid ja ehitised”, 2021

Rein Murula Arhitektuuribüroo – 30 aastat. Rein Murula Arhitektuuribüroost tulid 1990. aastatel uue Eesti esimesed sotsiaalmajad ja kaks SOS lastekodu. Väga palju tehti ja kehtestati planeeringuid. Murula arhitektuuri firmamärgiks aga võib pidada kortermajade hübriidseid tüpoloogiaid ning erilisi, mitmekorruselisi korterilahendusi. Kindel käekiri on jälgitav eramute juures.

Käesoleva raamatu objektide juurde on lisatud Rein Murula omaaegsed kommentaarid oma projektidele ja ehitistele ning selle aja meedia vastukajad valminud ehitistele. Väljaanne ei hõlma päris kõike, mis töid ja ettepanekuid on arhitektuuribüroos tehtud.

Arhitektuuribüroos töötab neli arhitekti, kes teevad nii planeeringuid kui ka arhitektuurseid projekte. Arhitektid Kristiane Karine Kand (2020) ja Aleksei Tihhonov (2011) on Tallinna Tehnikakõrgkooli vilistlased. Rein Murula töötas 2000-2011 TTKs õppejõuna.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv