Juhtimine ja turundus

Matt Johnson, Prince Ghuman “Pimenägemine : (enamasti) varjatud viisid, kuidas turundus meie aju ümber kujundab”, 2021

Tegemist on haaravalt ja humoorikalt kirjutatud raamatuga, mis autorite sõnul paljastab tarbimismaailma plaani, selle ülesehituskoodi. Tootelogid on vaid tarbimismaailma pealmine  nähtavaim kiht. Sügavamal on kiht, mis on kujundatud kasutama ära aju toimimist, mis mõjutab meid ilma ilma meie teadmise ja nõusolekuta. Raamatust saad vastuse, kuidas kujutis mõjutab aju ja miks see võib lõpuks viia sind sinnamaani, et tahadki osta asja, mida reklaamtahvli abil sulle müüa tahetakse.

Raamatu kaheteistkümnes peatükis heidetakse valgust aju ja tarbimise sügavatele vastasmõjudele, antakse ülevaade mälestuste ja kogemuste, naudingu ja valu, emotsiooni ja loogika, taju ja tegelikkuse, tähelepanu, otsuselangetuse, sõltuvuse, uudsuse, sümpaatia, empaatia, suhtluse, lugude jutustamise ja teadvustamata sõnumite edastamise neuroteadusest.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv