Psühholoogia ja pedagoogika

Rangan Chatterjee “Kuidas stressi küüsist pääseda : neli sammu keha, meele, suhete ja eesmärgitunnetuse taastamiseks”, 2021

Suurbritannias praktiseeriv perearst Rangan Chatterjee tutvustab oma raamatus stressi põhiolemust ja annab praktilisi nippe sellega toimetulekuks keskendudes elu eesmärgitunnetusele, suhetele ning füüsilisele ja vaimsele tervisele. Raamatus uuritakse nii psühholoogilist, emotsionaalset, toitumis-, füüsilist- kui tehnoloogilist stressi, elamise stressi ja palju muudki.

„Kuidas stressi küüsist pääseda“ jaguneb neljaks tugisambaks: eesmärk, suhted, keha ja meel. Igaüks nendest esindab stressi kiirteed ja raamatust leiadki tee, kuidas need tagasi oma kontrolli alla saada. Iga tugisamba juures esitab autor valiku lahendusi, mis aitavd muuta ajule ja kehale edastatavat infot.

Põhjalik ja huvitav lugemine neile, kes soovivad tänapäeva kiires maailmas jääda rahulikuks ja mõistuse juurde.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv