//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Design Studio Volume 1 : Everything Needs to Change : Architecture and the Climate Emergency. RIBA Publishing, 2021

Design Studio on uus raamatusari, mis aitab sammu pidada disainimaailma probleemide ja ideedega. Esimesene köide on  pealkirjaga: Kõik peab muutuma. Arhitektuuri ja kliimakriisi uurimisel suunavad toimetajad tähelepanu Greta Thunbergi sõnumile, et innustada ja teavitada järgmise põlvkonna arhitekte. Artiklite, ehitusplaanide ja  juhtumiuuringute abil püütakse lahendusi leida kliima-, keskkonna- ja sotsiaalsetele probleemidele. Raamat kutsub lugejaid radikaalselt ümber mõtlema, mida tähendab olla kliimakriisi ajal arhitekt. Üheskoos on võimalikud muutused jätkusuutlikuma tuleviku nimel.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused