Arhitektuur ja kunst

“Design Studio Volume 1 : Everything Needs to Change : Architecture and the Climate Emergency”, 2021

Design Studio on uus raamatusari, mis aitab sammu pidada disainimaailma probleemide ja ideedega. Esimesene köide on  pealkirjaga: Kõik peab muutuma. Arhitektuuri ja kliimakriisi uurimisel suunavad toimetajad tähelepanu Greta Thunbergi sõnumile, et innustada ja teavitada järgmise põlvkonna arhitekte. Artiklite, ehitusplaanide ja  juhtumiuuringute abil püütakse lahendusi leida kliima-, keskkonna- ja sotsiaalsetele probleemidele. Raamat kutsub lugejaid radikaalselt ümber mõtlema, mida tähendab olla kliimakriisi ajal arhitekt. Üheskoos on võimalikud muutused jätkusuutlikuma tuleviku nimel.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Check the availability from e-catalogue ESTER

 

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv