//
Loed praegu...
Logistika ja transport / Logistics and transport

Max Muller. Essentials of Inventory Management. HarperCollins Leadership, 2019

Laovarude juhtimine ei ole pelgalt inventeerimine. See on tihedalt seotud arusaamisega, kuidas äri toimib, tuleviku mõjutavate otsuste tegemisega ning kulude minimeerimisega. Antud raamat katab antud valdkonnas ära väga laia osa teemasid: majanduslik pool, prognoosimine, toodete ostmine, operatiivsus jne.

Tegemist on raamatu kolmanda trükiga ning on läbinud põhjaliku muudatus- ja uuenduskuuri. Sisaldab uusi peatükke jaotusvõrgu planeerimise, transpordivõrgu kujundamise võimaluste, varude ostmise ja materjali käitlemise ohutuse kohta.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused