//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Rethink Design Guide : Architecture for a Post-pandemic World. RIBA Publishing, 2021

Keegi veel ei tea, kuidas hakkab ühiskond toimima pärast COVID-19 puhangut. Aeg näitab kas me liigume vanamoodi edasi või on toimunud mingisugune nihe. Raamat keskendub sellele, kuidas saavad arhitektid kujundada uut tekkinud maailma. Koondab ekspertide juhiseid põhilistes arhitektuuri sektorites: eluase, töökoht, kultuurivaldkond, tervisehoid, haigald, haridusasutused, infrastruktuur ja ruumikujundus.

Raamat on inspiratsiooniks kõikidele arhitektidele, kes soovivad maailma muuta turvalisemaks, õnnelikumaks ja jätkusuutlikumaks kohaks.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused