Arhitektuur ja kunst

“Steel Cities : The Architecture of Logistics in Central and Eastern Europe”, 2019

Kesk- ja Ida-Euroopa riikides on kiiresti arenenud tööstus, mis otseselt ei tooda mitte midagi. Logistikaparkides toimub ööpäevaringselt ladustamine, pakendamine, sortimine, kokkupanek ning muud tootmise ja turustamisega seotud abiprotsessid. Viimase kahe aastakümne jooksul on need eredalt valgustatud alad nn teraslinnad iga nelja aasta tagant kahekordistunud ja hõivavad üha enam viljakat põllumaad.

Raamat uurib suurte tööstuskinnistute mõju maastikule ja ühiskonnale. Näitab nende arhitektuurilisi, ruumilisi, õiguslikke, majanduslikke, sotsiaalseid ja keskkonnaalaseid tagajärgi piirkonnas ja mujal.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Check the availability from e-catalogue ESTER

 

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv