Arhitektuur ja kunst

Beatrice Galilee “Radical Architecture of the Future”, 2021

Arhitektuuripraktika ei ole tänapäeval enam ainult hoonete projekteerimine ja ehitamine – kõige põnevam, tulevikku suunatud arhitektuur on digitaalsel maastikul, kunstis, filmides, installatsioonides ja virtuaalses reaalsuses. Raamatus on projektid, mis rikuvad reegleid ja purustavad piire. Saavad esimest korda kokku auhinnatud arhitektide, disainerite, kunstnike, fotograafide, kirjanike, filmitegijate ja teadlaste tööd.

Tuleviku radikaalsete arhitektide hulka kuuluvad Diller Scofidio + Renfro, David Adjaye, SANAA, amatöörarhitektuuri stuudio ja Ensamble stuudio. Käsitletud kunstnikud, disainerid, filmitegijad ja kirjanikud on Julie Mehretu, Wolfgang Tillmans.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Check the availability from e-catalogue ESTER

 

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv