Arhitektuur ja kunst

Helmut C. Schulitz “The Turning Point in Architectural Design : A Historical Scenario for the Future”, 2021

Enne kahekümnenda sajandi vahetust oli  arhitektuuri projekteerimisprotsess ehitamisest täielikult eraldatud. Koos muutustega kasutatavates materjalides ja nende tootmises on arhitektid rohkem seotud ehitusprotsessidega. Vähenenud on ehituse ja disaini vaheline lõhe.

Tänapäeval ei ole küsimus enam ainult selles, mida  või kuidas ehitada, vaid küsimus, kuidas korraldada ja täiustada oma disainivahendeid arhitektuuri uute mõõtmetega. Kuidas suurendada hoone jõudlust, säästa samal ajal ressursse ning lasta digitaalsel disainil lahendada projekteerimisülesandeid. Vaadates tagasi arhitektuuri ajaloole proovib raamat kuvada lugejale tulevikustsenaarium.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Check the availability from e-catalogue ESTER

 

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv