//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Kazuo Shinohara : Traversing the House and the City. Lars Müller Publishers, 2021

Kazuo Shinohara (1925–2006) oli Jaapani sõjajärgse põlvkonna üks suurimaid ja mõjukamaid arhitekte. Ta lõi ülimalt ilusaid, puristlikke maju, mis on ümber kujundanud ja rikastanud meie arusaama kodusest, traditsioonist, struktuurist, ulatusest, loodusest ja linnast.

Raamatust leiab uusi teadusesseid, intervjuusid klientide ja koostööpartneritega, Shinohara võtmetekstide tõlkeid, varem avaldamata arhiivijooniseid ja isiklikke reisifotosid. Lisaks hulgaliselt fotosid tema loomingust. Raamat sõnastab tema arhitektuurilised saavutused oma loomingu osas tervikuna ja asetab need Jaapani ja kogu maailma laiemasse kultuurilis-sotsiaalsesse konteksti.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused