Arhitektuur ja kunst

“Kazuo Shinohara : Traversing the House and the City”, 2021

Kazuo Shinohara (1925–2006) oli Jaapani sõjajärgse põlvkonna üks suurimaid ja mõjukamaid arhitekte. Ta lõi ülimalt ilusaid, puristlikke maju, mis on ümber kujundanud ja rikastanud meie arusaama kodusest, traditsioonist, struktuurist, ulatusest, loodusest ja linnast.

Raamatust leiab uusi teadusesseid, intervjuusid klientide ja koostööpartneritega, Shinohara võtmetekstide tõlkeid, varem avaldamata arhiivijooniseid ja isiklikke reisifotosid. Lisaks hulgaliselt fotosid tema loomingust. Raamat sõnastab tema arhitektuurilised saavutused oma loomingu osas tervikuna ja asetab need Jaapani ja kogu maailma laiemasse kultuurilis-sotsiaalsesse konteksti.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Check the availability from e-catalogue ESTER

 

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv