//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Lisa Herschong. Visual Delight in Architecture : Daylight, Vision, and View. Routledge, 2021

Lisa Herschog uurib, kuidas looduslik valgus ja aknad meie elu rikastavad. Igapäevane kokkupuude päevavalgusega ja selle rütmidega on meie tervise ja heaolu jaoks hädavajalik. Raamatus tutvustatakse, kuidas valgus on seotud meelelise kogemuse, naudingu ning igapäevase eluga.

Raamatusse on kogutud isiklikke lugusid ja uurimusi, mis aitavad teadlastel, arhitektidel ja disaneritel aru saada oma töö tagajärgedest, hinnata akende rolli ja kuidas rohke päevavalgusega ja kaunite aknavaadetetga hooned aitavad paremini õppida ja töötada.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused