Transport ja logistika

Ain Tulvi “Transport ja transporditehnoloogiad”, 2021

Raamatus tutvustatakse transpordi kui majandusharu rolli, transpordisüsteemi toimimist ja transpordilogistika ülesandeid, EL transpordipoliitikat ja eri transpordiliikide maksustamist. Eraldi leiavad käsitlemist konteinerlogistika tehnoloogia väljaarendamise peamised aspektid. Raamat sisaldab hulgaliselt transporditehnoloogia alaseid oskussõnu eesti ja inglise keeles ning terminite sõnaseletusi. Lugeja saab ülevaate sadamatehnoloogiatest, maanteetranspordi terminalide tööst, raudtee sorteerimis- ja kaubajaamade funktsioonidest, lennujaama kaubaterminali tehnoloogilisest protsessist ja intermodaalsete vedude tehnoloogiatest. Käsitletakse konteinerlogistikat ja konteinerite tüüpe ning tutvustatakse konteinervedude süsteemi toimimist.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv