Majandus ja finantsid

Marcus Hernhag “Leia maailma parimad aktsiad : Warren Buffetti väärtusaktsiate strateegiast”, 2021

Marcus Hernhag on oma raamatu kirjutamisel inspiratsiooni saanud Warren Buffetti väärtusaktsiate strateegiast. Siit leiavad kasulikku materjali nii pika investeerimishorisondiga algajad kui edasijõudnud investorid. Hernhag rõhutab, et investorilt nõutakse paindlikkust ja võimet aktsiaturu pikki trende ette näha. Samuti on oluline mõista ühiskonna ootusi ja suundumusi, et välja sõeluda ettevõtted, mis klientidele ja aktsionäridele väärtust loovad. Lihtsas ja ladusas keeles kirjutatud raamatus jagatakse juhatust, millised on väärtusaktsiate strateegiate arengud ja eelised, kuidas väärtusaktsiaid kasvufirmadest leida ja kuidas riske maandada.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv