Moetööstus

“Chemical Management in Textiles and Fashion”, 2021

Tegemist on raamatuga jäätme- ja mürkkemikaalide haldamisest tekstiili- ja moetööstuses.

Teemadest on hõlmatud kogu tarneahel, käsitletakse kemikaalide kasutamist rõivaste töötlemisel, valmistamisel ja ringlussevõtul, keskkonnasäästlikkust, keemiliste riskide hindamist ja kemikaalide juhtimissüsteeme.

Raamatus pakutakse ülevaadet uusimatest kemikaalihalduse sertifikaatidest ja standarditest. Uuritakse rohelisi alternatiive ning pakutakse välja uuenduslikke lahendusi säästvate keemiliste protsesside jaoks.

Vajalik materjal nii bakalaureuse kui magistriõppe tudengitele ja teadlastele tekstiilitootmise, keskkonnateaduste ja keemiateaduste valdkonnas.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

 

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv