//
Loed praegu...
Majandus ja juhtimine / Economy and Management

Sean Ellis, Morgan Brown. Kasvuhäkkimine: Kuidas praegu kõige kiiremini kasvavad ettevõtted edu saavutavad. Äripäev, 2021

Kasvuhäkkimine on Silicon Valley üks kuumimaid turu arendamise meetodeid. See tähendab uute meetodite kasutamist tootearenduses ja turunduses, mida paralleelselt toetab kliendikäitumise süsteemne analüüs.

Raamatus antakse ülevaade kiirelt kasvavate organisatsioonide siseelust. Neis organisatsioonides on lammutatud tavapärane müür turunduse ja inseneride vahel. Müüri lammutades avastatakse uusi tootes peituvaid turundusnurki. Uute ideede kiire testimine ja objektiivsete mõõdikute abil hindamine aitab mõista, millised ideed on väärtuslikud ja millised mitte.

Tegemist on teejuhiga, mida saab kohandada igasugusele meeskonnale, ettevõttele ja igale tegevusalale.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Please follow and like us:

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com