Majandus ja finantsid

Sean Ellis, Morgan Brown “Kasvuhäkkimine : kuidas praegu kõige kiiremini kasvavad ettevõtted edu saavutavad”, 2021

Kasvuhäkkimine on Silicon Valley üks kuumimaid turu arendamise meetodeid. See tähendab uute meetodite kasutamist tootearenduses ja turunduses, mida paralleelselt toetab kliendikäitumise süsteemne analüüs.

Raamatus antakse ülevaade kiirelt kasvavate organisatsioonide siseelust. Neis organisatsioonides on lammutatud tavapärane müür turunduse ja inseneride vahel. Müüri lammutades avastatakse uusi tootes peituvaid turundusnurki. Uute ideede kiire testimine ja objektiivsete mõõdikute abil hindamine aitab mõista, millised ideed on väärtuslikud ja millised mitte.

Tegemist on teejuhiga, mida saab kohandada igasugusele meeskonnale, ettevõttele ja igale tegevusalale.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv