//
Loed praegu...
Keskkonnatehnoloogia ja materjaliteadus / Environmental technology and Materials Science

Walter R. Stahel. The Circular Economy : A user’s Guide. Taylor & Francis, 2019

Ringmajanduse eesmärk on taastoota kapitali olenemata kas see on rahaline, tööstuslik, sotsiaalne või looduslik. Ringmajanduse põhimõtted pakuvad lahendusi kõikidele organisatsioonidele. Raaamatu autor Walter Stahel on üks ringmajanduse konseptsiooni kirjeldanud võtmeisik. Raamat on hea sissejuhatus inimestele, kes tahavad antud teemaga ennast kiirelt kurssi viia. Teos annab poliitikutele ja juhtidele koos praktiliste näidete ja juhtumiuuringutega ülevaate jätkusuutlikest arengutest.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused