//
Loed praegu...
Ehitus ja teedeehitus / Construction and Road Construction

Ülo Kask, Villu Vares, Marten Saareoks. Puitkütuste kasutaja käsiraamat. Tartu Regiooni Energiaagentuur, 2020

Raamatus käsitletakse puitu kui kütust, selle omadusi, kvaliteediklasse, standardeid, räägitakse ladustamisest ja ettevalmistamisest põletamiseks, põhilistest põletustehnoloogiatest  ja – seadmetest ning nende mõjust keskkonnale. Lisaks on uuritud soojusvarustusviise rõhuasetusega soojuse ja elektri koostootmisele ning hübriidsele soojusvarustusele, antakse ülevaade küttesüsteemide kavandamisest, planeerimisest ja majandusliku tasuvuse arvutamisest.

Link raamatule veebis:

https://www.trea.ee/wp-content/uploads/2021/02/Puitk%C3%BCtuste-kasutaja-k%C3%A4siraamat.pdf

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused