Arhitektuur ja kunst

“Urban Design Lab Handbook : Dialogue-Oriented Urban Transformation Processes and Practical Approaches from Latin America and the Caribbean”, 2019

Tegemist on käsiraamatuga, mis koondab materjale Viini linnaplaneerimise laboratooriumi poolt läbi viidud uurimistööst Ladina-Ameerika ja Kariibi mere piirkonnast. Antud piirkonnas elab 78% elanikkonnast linnades ja uurimistöö keskendus kontekstuaalsetele planeerimisprobleemidele.

Aastatel 2013-2018 läbi viidud juhtumiuuringud enam kui 20 erinevas linnas koos 250 illustratsiooniga pakuvad üksikasjalikku ülevaadet Ladina-Ameerika ja Kariibi mere linnaplaneerimise probleemidest 2010-ndatel aastatel (nt Panama ja Argentiina raudteejaamad, lennujaamad, aiad).

Käsitletavad probleemid: sotsiaalne osalemine planeerimisprotsessis, kultuuri roll linnade ümberkujundamisel, „inimsuunaline“ linnaarendus, olemasolevate omavalitusustruktuuride loominguline ümbermõtestamine.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Check the availability from e-catalogue ESTER

 

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv