//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Urban Design Lab Handbook : Dialogue-oriented Urban Transformation Processes and Practical Approaches from Latin America and the Caribbean. Jovis, 2019

Tegemist on käsiraamatuga, mis koondab materjale Viini linnaplaneerimise laboratooriumi poolt läbi viidud uurimistööst Ladina-Ameerika ja Kariibi mere piirkonnast. Antud piirkonnas elab 78% elanikkonnast linnades ja uurimistöö keskendus kontekstuaalsetele planeerimisprobleemidele.

Aastatel 2013-2018 läbi viidud juhtumiuuringud enam kui 20 erinevas linnas koos 250 illustratsiooniga pakuvad üksikasjalikku ülevaadet Ladina-Ameerika ja Kariibi mere linnaplaneerimise probleemidest 2010-ndatel aastatel (nt Panama ja Argentiina raudteejaamad, lennujaamad, aiad).

Käsitletavad probleemid: sotsiaalne osalemine planeerimisprotsessis, kultuuri roll linnade ümberkujundamisel, „inimsuunaline“ linnaarendus, olemasolevate omavalitusustruktuuride loominguline ümbermõtestamine.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused