//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Composite Presence. Flanders Architecture Institute, 2021

Raamat avaldati Veneetsia arhitektuuribiennaali 2021. aasta Belgia paviljonis Bovenbouw Architectuuri kureeritud näituse “Composite Presence” raames.

Sellel kolmemõõtmelisel näitusel võeti luubi alla linna- ja arhitektuurivaheline igikestev armastus ja vihkamise suhe. Bovenbouw Architectuur on kujundanud stsenograafia, mis näitab Flandria ja Brüsseli linnamaastikku maketti kujul. Mudelid on paigutatud lauakõrgusele ja kujutavad tüüpilist flaami linnakeskkonda. Lavastatud linnamaastik näitab, kuidas ajaloolised kihid, morfoloogilised iseärasused ja ettenägematud kokkupõrked on kaasaegse arhitektuuri lõputu inspiratsiooniallikas.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused