Arhitektuur ja kunst

“Composite Presence”, 2021

Raamat avaldati Veneetsia arhitektuuribiennaali 2021. aasta Belgia paviljonis Bovenbouw Architectuuri kureeritud näituse “Composite Presence” raames.

Sellel kolmemõõtmelisel näitusel võeti luubi alla linna- ja arhitektuurivaheline igikestev armastus ja vihkamise suhe. Bovenbouw Architectuur on kujundanud stsenograafia, mis näitab Flandria ja Brüsseli linnamaastikku maketti kujul. Mudelid on paigutatud lauakõrgusele ja kujutavad tüüpilist flaami linnakeskkonda. Lavastatud linnamaastik näitab, kuidas ajaloolised kihid, morfoloogilised iseärasused ja ettenägematud kokkupõrked on kaasaegse arhitektuuri lõputu inspiratsiooniallikas.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Check the availability from e-catalogue ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv