//
Loed praegu...
Majandus ja juhtimine / Economy and Management

Dustin Hills, Steve Reiner. Navigate 2.0. : müü nii, nagu inimestele meeldib osta. Southwestern Consulting, 2016

Müügitöö võib tekitada tunde, et oled Ameerika mägedel – üks hetk tunned eufooriat ja teisel hetkel täielikku läbikukkumist. Isegi kui nautida müügi lõpuni viimisega kaasnevat joovastust, siis kogu müügiprotsess ise võis olla oma stressirohkusega väga kurnav. Navigate 2.0, aga õpetab kuidas müügitöö vilju nautida ilma raskusteta, müüa nii, nagu inimestele meeldib osta. Seda süsteemi on kasutanud igat tüüpi valdkondade müügiinimesed, et täita oma klientide vajadusi, suurendada müügitulu ja elada läbi teiste teenimise väärtuslikku elu.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused