Juhtimine ja turundus

David J. Bland, Alex Osterwalder “Äriideede testimine”, 2021

Käsiraamatusse on koondatud 44st eksperimendist koosnevat katsete kogumit, mis aitab oma ideid tõestusmaterjalide abil kuulikindlaks muuta ja põhjaliku testimise abil vältida aja, energia ja ressursside raiskamist ideedele, mis tööle ei hakka.

Tegemist on suurfirma novaatoritele, idufirma ettevõtjatele ja üksiküritajatele mõeldud raamatuga. Eesmärk on selgitada, kuidas elimineerida strateegia ning testimise ja valideerimise vahel laiutavat lõhet, teha kindlaks ja testida võtmetähtsusega hüpoteese väärtuspakkumise ja ärimudelitahvli abil, langetada olulisi ärilisi otsuseid viisil, mis lubab toetuda enamale kui intuitsioon ja kõhtunne, julgustada oma meeskonnas eksperimenteerivat mõtteviisi ja kuidas sellest vormida pidev ning jätkusuutlik protsess.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv