Arhitektuur ja kunst

“Betooniraamat : Eesti 21. sajandi betoonehitis : konkursi “Aasta betoonehitis” võidutööd, 2000-2020 = Concrete book : concrete buildings in the 21st century Estonia : winning works of the Estonian concrete building of the year contest 2000-2020 = Бетонная книга : Эстонское бетонное строение 21-го века : работы-победители конкурса “Эстонское бетонное строение года” 2000-2020″, 2021

Tegemist on suureformaadilise raamatuga, kuhu on kogutud konkursi „Aasta betoonehitis 2000-2020“ võidutööd.

„Aasta betoonehitis“ on Eesti vanim järjepidevalt igal aastal peetav ehitusvõistlus ja annab seega hea ülevaate Eesti ehitamisest üldse. Konkurss on algusest saati püüdnud endas ühendada arhitektuuri lennukuse, insenerimõtte loovuse ja ehitusmaterjalitootjate ratsionaalsuse ning ehitaja professionaalsuse.

Raamatu tekstid on paralleelselt eesti, inglise ja vene keeles.

Ehitiste juurde on lisatud fotod, lühiülevaated ning intervjuud arhitektide, projekteerijate ja ehitusmaterjalide tootjatega.

 

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER / Check the availability from e-catalogue ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv