Majandus ja finantsid

Jaak Roosaare “Rikkaks saamise õpik : teadmised rahast, mida Sulle koolis ei õpetatud!”, 2018

Tegemist on 3-nda trükiga ühest parimast eesti keeles ilmunud investeerimisraamatust. See on käsiraamat rikkaks saamise võimalustest, mõeldes austavale investorile või inimesele, kes soovib elada nii, et raha töötaks tema eest.

Raamatu kolmes osas räägitakse lahti, mis on üldse rikkus ja kuidas seda mõõta, kuidas rahalisi eesmärke seada, mis on säästmine, kuidas võlgadest lahti saada ja sissetulekuid suurendada ning kolmandas osas jõutakse lõpuks ka investeerimiseni ja selleni, kuidas investeerimisega luua rahalist vabadust.

Lisaks nõuanetele on raamatusse lisatud ka harjutusi, mis nõuavad natuke mõttetööd.

Autori enda arvamus on, et sellest raamatust saad rohkem kasu kui ühestki teisest kooli ajal loetud õpikust.

 

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

 

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv