Arhitektuur ja kunst

“Lõpetamata linn : Tallinna linnaehituslikud visioonid = City Unfinished : Urban Visions of Tallinn”, 2021

“Lõpetamata linn” on EKA arhitektuuriteaduskonna poolt koostöös Tallinna linnaga läbiviidav kolmeaastane laiapõhjaline uurimistöö, mis küsib, milline võiks olla hea ja elamisväärne linn 21. sajandil ja kuidas see võiks väljenduda Tallinna linnaehituslikus arengus. Vaadeldakse nii Tallinna kui väikelinna ja asulate praegust olukorda regionaalses ja rahvusvahelises konkurentsis nii elamise, töötamise kui ruumilise arengu potentsiaali seisukohalt.

Millises linnas me siis tahaksime elada ja milline võiks olla parim võimalik Tallinn, sellele küsimusele otsivad vastuseid 25 autorit linnaplaneerimise laia valdkonna eri nurkadest, Eestist ja kaugemalt.

Tekstid on paralleelselt eesti ja inglise keeles, lisatud rohkelt pildimaterjali.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER / Check the availability from e-catalogue ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv